fredag 3. september 2010

Fredagen er her og nydelig er det!

Dagens antrekk ble en chiffon kjole fra HM som jeg ikke har brukt før i sommer, men som passet under en svart blazer fra Zara så ble det passe romantisk og stilig men dog avslappet, snart byttes ballerinaskoene ut med freshe støvletter som jeg har tilgode og finne føler jeg..

Dagens detalj på antrekket er helt klart le skjerfet fra Zara, stort mykt og deilig og slenge rundt seg i full fart på vei ut, kjøpt på Zara i Spania ifjor om jeg ikke husker helt feil.Fredagen er her og det er en fantastisk følelse, etter mye farting på de siste 2 ukene, vært i Hellas,Polen og København og det har vært kjempe morsomt og ikke minst deilig og reise litt.
Jeg fikk en fantastisk god nyhet i starten av ferien min og det var at jeg har fått jobben som jeg har søkt og vært på intervju for - hurray!
Så nå venter det meg en butikksjefsstilling i midten av september drar jeg til København på kurs og gleder meg stort til de nye utfordringene som venter meg - er jo dette jeg har gått og ventet på!
Dagens detalj på antrekket er helt klart le skjerfet fra Zara, stort mykt og deilig og slenge rundt seg i full fart på vei ut, kjøpt på Zara i Spania ifjor om jeg ikke husker helt feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar